Ви є тут

Інвестиційне громадянство Антигуа і Барбуди: про вигідні умови для заявників

28.01.2019

Якщо ви замислюєтеся про те, щоб оформити друге підданство, але не знаєте, де і на яких умовах, придивіться до програми, яку з 2013 року пропонує Антигуа і Барбуда. Всі, хто відповідає необхідним вимогам, можуть отримати корисний паспорт за цілком адекватною ціною. Про те, що дає громадянство Антигуа і Барбуди, як його оформити і у скільки це обійдеться, читайте нижче.

Переваги

  1. У багатьох міжнародних банках насторожено ставляться до вихідців з пострадянських країн. Якщо ви документально доведете, що є підданим держави, що входить в Британську Співдружність, ставлення до вас в корені зміниться, і з'явиться більше можливостей для інвестування.
  2. Більше не потрібно оформляти візи, щоб подорожувати 132+ країнами світу.
  3. Швидка, проста і прозора процедура не займає більше 3-6 місяців.
  4. Безпечне укриття на випадок природних або антропогенних катаклізмів на батьківщині.
  5. Відсутні податки на закордонні доходи і багатство. Також немає необхідності жити на острові постійно і демонструвати знання мови і культури під час отримання статусу.
  6. Законом не заборонено мати подвійне громадянство, а інформація про оформлення статусу відома тільки вам і державній владі.

Процедура крок за кроком

  • підписання контракту між заявником і міграційної компанією;
  • перевірка документів сертифікованим агентом;
  • формування та подача заяви;
  • розгляд заявки і перевірка особи на державному рівні;
  • отримання відповіді;
  • виконання інвестиційних зобов'язань і отримання документів.

Портрет ідеального претендента

  • досяг повноліття;
  • чистий перед законом: несудимий і без відкритих кримінальних справ;
  • має право відвідувати країни Євросоюзу, Великобританію, Канаду та США;
  • користується ідеальної особистої і бізнес-репутацією;
  • фізично здоровий і не страждає захворюваннями, небезпечними для соціуму;
  • має легальне джерело стабільного доходу, яке може документально підтвердити.

Загальні умови

Звертаємо вашу увагу на важливий факт: інвестор і його сім'я повинні провести на острові п'ять днів протягом п'яти років з моменту оформлення статусу. Це необхідно для того, щоб потім його можна було продовжити в найближчому консульстві.

Опції інвестування

  1. Безповоротний внесок у фонд національного розвитку. Необхідно частково виплатити в момент подачі досьє. До кінця жовтня 2019 року сума становить $ 100000 для індивідуального заявника, включаючи залежних родичів (до 4-х) і 125000 доларів для сім'ї понад чотирьох чоловік.
  2. Придбання нерухомості за ціною $ 400000. Цей варіант на перший погляд може здатися дорожче, але його плюс в можливості повернення коштів. Компенсувати витрати можна, продавши об'єкт після п'яти років.

Якщо ви майже зважилися на участь в програмі, але у вас залишилися питання, відповіді на них та індивідуальний розрахунок вартості ви можете отримати за посиланням →

Інформація надана компанією Migration Group.
Контакти: +356 9976 7693, info@migrgroup.com.